Program


Rosencrantz és Guildenstern felkészül
2

Rosencrantz és Guildenstern felkészül

Fanni és Viola két fiatal színésznő, akik életük első kőszínházi bemutatójára készülnek egy vidéki színház kissé lepukkant öltözőjében. Nagy nap ez a mai: a Hamlet premierje kezdődik néhány percen belül, amelynek során nekik háromszor is ki kell menniük a nagyközönség elé, fiúruhába öltözve, Rosencrantz és Guildenstern szerepében.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 5. szerda, 19:30

Fanni és Viola két fiatal színésznő, akik életük első kőszínházi bemutatójára készülnek egy vidéki színház kissé lepukkant öltözőjében. Nagy nap ez a mai: a Hamlet premierje kezdődik néhány percen belül, amelynek során nekik háromszor is ki kell menniük a nagyközönség elé, fiúruhába öltözve, Rosencrantz és Guildenstern szerepében. De mit tegyenek, ha nem kaptak elegendő és elég pontos instrukciót a rendezőtől? Ha nem értik, hogy mi keresnivalójuk is van ebben a színházban, a szakmában, az életben? Ha fogalmuk sincs, mi a jó és mi a rossz döntés? Mit tehetnének - bemelegítenek, bohóckodnak, improvizálnak, és felváltva próbálják megnyugtatni egymást.

Különleges előadás, amelyben a színpad és a takarás helyet cserél: azt látjuk, amit a Hamlet (képzeletbeli) nézői nem, ők viszont azt látják, amit mi nem.

Az előadás tervezett hossza kb. 70 perc
Guildenstern - Kiss Fanni
Rosencrantz - Szabó Viola

Az előadás magyar nyelvű részleteket tartalmaz Tom Stoppard "Rosencrantz and Guildenstern are Dead" című drámájából, Varró Ilona Ágnes fordításában.

Írta és rendezte: Varró Ilona Ágnes

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!